Yoga life - Happy life chrání osobní údaje
 
Velmi si ceníme našich klientů, a proto je pro nás ochrana osobních údajů, ochrana klienta, posláním a samozřejmostí. Veškeré údaje, kterých se nám dostává skrze naše webové stánky, chráníme a zpracováváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Chráníme tak klienty před jakoukoli neoprávněnou manipulací s jejich osobními údaji. Naši klienti jsou s námi v bezpečí.
 
Osobní údaje získáváme pouze na základě dobrovolného rozhodnutí klienta, například při vyplnění registrace a klient si může kdykoli zažádat o doplnění či opravu těchto informací.
 
Osobní údaje podléhají nejvyšší diskrétnosti, nejsou poskytovány třetím stranám a jsou zabezpečeny proti zneužití.
 
Pokud se klient rozhodne vložit osobní údaje na naše webové stránky, souhlasí tak s marketingovou komunikací v podobě zasílání novinek, zajímavých článků, odkazů a nových informací. Z této komunikace se klient může kdykoli odhlásit a to buď v patičce každého emailu, který od nás obdrží, či oznámením v emailu či telefonátem.
 
Cookies jsou soubory malého množství dat, které se ukládají na počítači uživatele. Tyto soubory využíváme, abychom Vám mohli nabídnout vaši oblíbenou "sušenku", neboť díky těmto souborům můžeme webové stránky modifikovat k vaší nejvyšší spokojenosti. Používání cookies se dá kdykoli deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.


GDPR

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s užíváním internetových stránek www.yogalifehappylife.cz. 

Správce

Správcem osobních údajů je Bc. Judita Berková.

Účel a právní základ pro zpracování

Osobní údaje zpracováváme za účelem hodnocení návštěvnosti webu a tvorby statistik a evidencí, a to na základě našeho oprávněného zájmu spočívajícího ve sledování provozu na webových stránkách a v jejich optimalizaci.

Zpracovávané osobní údaje, jejich zdroje a doba uchování

Pro výše uvedené účely zpracováváme v každém případě IP adresu a cookies.

Osobní údaje uchováváme po dobu nejdéle 5 let, resp. v případě cookies do doby vypršení jejich platnosti či jejich odstranění z Vašeho zařízení.

Kdo Vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?

Všechny zmíněné osobní údaje zpracováváme my jako správce. To znamená, že my stanovujeme shora vymezené účely, pro které Vaše osobní údaje shromažďujeme, určujeme prostředky zpracování a odpovídáme za jeho řádné provedení. 

Jaká máte práva při zpracování osobních údajů?

Stejně jako my máme svá práva a povinnosti při zpracování Vašich osobních údajů, máte také Vy při zpracování Vašich osobních údajů určitá práva. Mezi tato práva patří:

Právo na přístup

Zjednodušeně řečeno máte právo vědět, jaké údaje o Vás zpracováváme, za jakým účelem, po jakou dobu, kde Vaše osobní údaje získáváme, komu je předáváme, kdo je mimo nás zpracovává a jaká máte další práva související se zpracováním Vašich osobních údajů. To vše jste se dozvěděl v těchto Informacích o zpracování osobních údajů. Pokud si však nejste jistý, které osobní údaje o Vás zpracováváme, můžete nás požádat o potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou z naší strany zpracovávány, a pokud tomu tak je, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům. V rámci práva na přístup nás můžete požádat o kopii zpracovávaných osobních údajů, přičemž první kopii Vám poskytneme bezplatně a další kopie s poplatkem. 

Právo na opravu

Pokud zjistíte, že osobní údaje, které o Vás zpracováváme, jsou nepřesné nebo neúplné, máte právo na to, abychom je bez zbytečného odkladu opravili, popřípadě doplnili. 

Právo na výmaz

V některých případech máte právo, abychom Vaše osobní údaje vymazali. Vaše osobní údaje bez zbytečného odkladu vymažeme, pokud je splněn některý z následujících důvodů: 

  • Vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro účely, pro které jsme je zpracovávali, 
  • využijete svého práva vznést námitku proti zpracování a my shledáme, že již žádné takové oprávněné zájmy, které by toto zpracování opravňovaly, nemáme, nebo 
  • ukáže se, že námi prováděné zpracování osobních údajů  přestalo být v souladu s obecně závaznými předpisy. 

Toto právo se nicméně neuplatní v případě, že zpracování Vašich osobních údajů je i nadále nezbytné pro:

  • splnění naší právní povinnosti, 
  • účely archivace, vědeckého či historického výzkumu či pro statistické účely, nebo
  • určení, výkon nebo obhajobu našich právních nároků.

Právo na omezení zpracování

V některých případech můžete kromě práva na výmaz využít právo na omezení zpracování osobních údajů. Toto právo Vám umožňuje v určitých případech požadovat, aby došlo k označení Vašich osobních údajů a tyto údaje nebyly předmětem žádných dalších operací zpracování – v tomto případě však nikoliv navždy (jako v případě práva na výmaz), ale po omezenou dobu. Zpracování osobních údajů musíme omezit když:

  • popíráte přesnost osobních údajů, než se dohodneme, jaké údaje jsou správné,
  • Vaše osobní údaje zpracováváme bez dostatečného právního základu (např. nad rámec toho, co zpracovávat musíme), ale Vy budete před výmazem takových údajů upřednostňovat pouze jejich omezení (např. pokud očekáváte, že byste nám v budoucnu takové údaje stejně poskytl), 
  • Vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro shora uvedený účel zpracování, ale Vy je požadujete pro určení, výkon nebo obhajobu svých právních nároků, nebo 
  • vznesete námitku proti zpracování. Po dobu, po kterou šetříme, je-li Vaše námitka oprávněná, jsme povinni zpracování Vašich osobních údajů omezit.

Právo vznést námitku proti zpracování

Máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, k němuž dochází na základě našeho oprávněného zájmu. 

Právo podat stížnost

Uplatněním práv výše uvedeným způsobem není nijak dotčeno Vaše právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, a to způsobem uvedeným níže v následující kapitole. Toto právo můžete uplatnit zejména v případě, že se domníváte, že Vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně nebo v rozporu s obecně závaznými právními předpisy.

Jak lze uplatnit jednotlivá práva?

Ve všech záležitostech souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů, ať již jde o dotaz, uplatnění práva, podání stížnosti či cokoliv jiného, se můžete obracet přímo na nás:

  • E-mail: info@yogalifehappylife.cz
  • Doručovací adresa: Judita Berková, Na Klimentce 2071/20, Praha 6, 160 00

Aktuální kontaktní informace jsou dostupné na našich webových stránkách www.yogalifehappylife.cz.

Vaši žádost vyřídíme bez zbytečného odkladu, maximálně však do jednoho měsíce. Ve výjimečných případech, zejména z důvodu složitosti Vašeho požadavku, jsme oprávněni tuto lhůtu prodloužit o další dva měsíce. O takovém případném prodloužení a jeho zdůvodnění Vás samozřejmě budeme informovat. 

Stížnost proti námi prováděnému zpracování osobních údajů můžete podat u Úřadu pro ochranu osobních údajů, který sídlí na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.